logo

welkomspatiedienstenspatierealisatiesspatiecontactspatielinks

domotica
lijn
lijn
Domotica is de toekomst. Men zou het begrip kunnen vertalen als woningautomatisering. Door middel van domoticatechnieken kan men een optimale woonomgeving creëren. Kort samengevat zorgt domotica voor een verhoogd levenscomfort. Het verhoogt het gemak en de efficiëntie door de automatisering van processen.
Voor meer informatie en voorbeelden kan u hier klikken.

nieuwbouw
lijn
Men zegt wel eens dat elke Vlaming wordt geboren met een baksteen in zijn maag. Een eigen woning bezitten is voor velen van ons een belangrijk doel in zijn leven. Natuurlijk wilt u in uw eigen woning dan ook degelijke elektriciteitsvoorzieningen die de pracht van uw woning extra benadrukt en u comfort verschaft. Wij helpen u hierbij met raad en daad. Wij zullen u bijstaan om uw droomhuis waar te maken.

renovatie
lijn
Vergeet bij het renoveren niet de elektriciteitsvoorzieningen aandachtig te bekijken. Vaak zijn deze in een slechte staat. Wij bekijken of ze nog veilig in gebruik zijn en of ze nog bruikbare toepassingen hebben in deze tijd. Wij helpen u om te vernieuwen indien nodig zodat ze uw renovatie complementeren. Er wordt voor een grondige studie gezorgd en wij zullen u bijstaan bij uw renovatieplannen door u onze expertise te delen zodat u extra geniet zal hebben van uw gerenoveerde woning.

(huis- en tuin)verlichting
lijn
Verlichting is een belangrijk element in en buiten uw huis. Goede verlichting kan de sfeer bepalen van de omgeving. Door onze expertise kunnen wij u helpen om de juiste verlichting op de juiste plaats te zetten waardoor u een wereld van verschil zal merken. Verlichting creëert niet alleen sfeer en geborgenheid maar ook een gevoel van veiligheid. Wij helpen u wegwijs te maken door de velen types van verlichting die er vandaag bestaan voor huis en tuin. De mogelijkheden zijn talrijk.

parlo- en videofonie
lijn
Videofonie komt voort uit het oudere parlofonie. Het is een vrij recente ontwikkeling waarbij u via een beeldscherm kan zien en via een intercom kan horen wie er aan uw deur staat. Het verhoogt dus uw veiligheid en het is handig in gebruik. Men kan natuurlijk ook nog steeds een beroep doen op parlofonie. Deze voorloper van videofonie is ook makkelijk en veilig in gebruik. Het is een soort van intercomsysteem, maar dan zonder het beeldscherm. Dit systeem wordt vooral gebruikt bij appartementen.

lijn
© Raf Wilms Elektriciteitswerken En Domotica 2016.